Za kore:
u vanglicu sipati pola kilograma brasna,kasicicu soli i prasak za pecivo,doliti 120 ml. ulja i 3 dcl mlakog mleka pa dodajuci brasno umesiti testo da se ne lepi.Ostaviti ga da se odmori desetak minuta pa razvuci i iseci na parcad pa njih jos razvuci jer treba da bude sto tanje
Kore peci na ringli sporeta po par sekundi sa svake strane
za to vreme oko kilogram kiselog kupusa (RIBANOG ) proprziti i dodati sitno iseceno 2 cena belog luka ili kasicicu onog u prahu i kasicicu ljute (ne mora) aleve paprike.
Redjati red kora red kupusa u nauljenu tepsiju
treba da se pece u rerni na 150 stepeni oko 30 minuta .
Pred kraj pecenja izvaditi i zaliti sa 1 dcl prokuvane vode +1 dcl ulja pa vratiti jos malo da se dopece .
PRIJATNO!!!
u vanglicu sipati pola kilograma brasna,kasicicu soli i prasak za pecivo,doliti 120 ml. ulja i 3 dcl mlakog mleka pa dodajuci brasno umesiti testo da se ne lepi.Ostaviti ga da se odmori desetak minuta pa razvuci i iseci na parcad pa njih jos razvuci jer treba da bude sto tanje
Kore peci na ringli sporeta po par sekundi sa svake strane
za to vreme oko kilogram kiselog kupusa (RIBANOG ) proprziti i dodati sitno iseceno 2 cena belog luka ili kasicicu onog u prahu i kasicicu ljute (ne mora) aleve paprike.
Redjati red kora red kupusa u nauljenu tepsiju
treba da se pece u rerni na 150 stepeni oko 30 minuta .
Pred kraj pecenja izvaditi i zaliti sa 1 dcl prokuvane vode +1 dcl ulja pa vratiti jos malo da se dopece .
PRIJATNO!!!
Odlično obavezno ću probati.Samo da iskoristim i da dodam da praviš fenoemmalne torte.Pozdrav
ОдговориИзбришиHvala puno!
ОдговориИзбриши